mandag 19. mars 2012

Epiphany

Jeg har fått en epiphany!

Jeg har bestemt meg for at jeg skal gå ned 15 kg innen 2012 er over. Det vil si at på nyttårsaften skal jeg veie 70 kg. Jeg har hatt problemer med å holde motivasjonen oppe på både slankekurer, og når jeg prøver på en livsstils endring tidligere og jeg har derfor bestemt meg for å blogge om det. Ikke fordi jeg skal få mange lesere, eller at bloggen skal bli noe utenom det vanlige, men fordi jeg selv mener at motivasjonen kan holdes oppe ved å skrive om alt som faller meg inn. Jeg har ikke tengt til å gi min identitet, men jeg skal være helt åpen og ikke legge sjul på noe. Jeg skal fortelle og holde meg til det jeg har bestemt meg for å gjøre. Så får vi se om jeg på nyttårsaften sitter igjen med mange nye erfaringer og 15 kg lettere.

Jeg vil ikke si at jeg er en av de som trener mest, men jeg kan med hånden på hjertet si at det blir enten 2 eller 3 treningsøkter i uken, i en god periode kan jeg dra og trene 4 til 5 ganger i uken eller mer. Så jeg er vel ikke en av de som trener minst heller. Problemene mitt er å finne en rutine i treningen, og at jeg er utrolig glad i mat.

Jeg har begynt my "road to sucsess" med å kaste alt av søtsaker, pasta, pizza, og usunne ting jeg fannt i huset. Uten noe å momse på, vil det være en utrolig mye mindre sjanse for at jeg gjør det også.

Jeg har satt meg noen grunn regler, som jeg skal holde meg til uannsett hva.
Jeg skal:

 - Spise frokostblanding eller knekkebrød til frokost (sunne varianter selvfølgelig), i stedenfor brød. Jo mindre brød jeg spiser jo bedre, men jeg har en veldig sterk kjærlighet for brød, så for meg å kutte det helt ut vil være utrolig vannskelig. Egg, grønnsaker, bær, frukt, skyr, osv er selvfølgelig også bra.

 - Jeg skal holde meg unna poteter, ris og pasta. Her er det vel egentlig poteter på restaurant og pasta sånn generelt som er de største problemene. Jeg er ufattelig glad i pasta.

 - Jeg har også bestemt meg for at jeg ikke skal kjøpe, eller spise noe godterier, som potetgull, sjokolade, kjeks, osv. Det er her mitt største broblem kommer til å være.

Jeg har vært på butikken i dag og kjøpt inn grønsaker, frukt, litt andre sunne ting, og selvfølgelig cola light. Det kommer jeg nok aldri til å klare meg uten.

Jeg har venner som kan utrolig mye om både trening og kosthold, så jeg holder meg oppdatert hos dem, med trenings motivasjon, og for eksempel oppskrifter til forskjellige måltider.

Jeg må ta endringene i det små og kommer nok til å bli mer avansert etterhvert, men for nå blir det nok mye kylling og grønsaker til middag, salat til lunsj, og frokostblanding til frokost, og selvfølgelig skal jeg trene minst 3 ganger i uken.

Vel, da er det bare å begynne!

Dag 1:  - 85 kg

Frokostblanding til frokost, nybakte grove rundstykker til lunsj, også får vi se hva dagen brinder videre for middagen.

So long!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar